Acasă Info Local Incendiu produs în orașul Voluntari

Incendiu produs în orașul Voluntari

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul acestei dimineți, pentru stingerea unui incendiu, produs la mai multe imobile, situate în orașul Voluntari, din județul Ilfov.

În momentul ajungerii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei case, cu propagare rapidă către alte imobile și anexele acestora, pe o suprafață totală de 500 mp.

Datorită intervenției prompte au fost protejate de flăcări celelalte locuințe aflate în imediata învecinătate.

S-a acționat pe două străzi paralele pentru a localiza cât mai rapid incendiul.

Configurația zonei a necesitat utilizarea autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime, pentru refularea apei asupra focarului.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime.

Pentru stingerea incendiului au acționat 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare, SMURD și SVSU VOLUNTARI.

2 COMENTARII

  1. […] Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul acestei dimineți, pentru stingerea unui incendiu, produs la mai multe imobile, situate în orașul Voluntari, din județul Ilfov. În momentul ajungerii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei case, cu propagare rapidă către alte imobile și anexele acestora, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here