Acasă Educatie Încep discuțiile despre criteriile de performanță și salarizarea diferențiată a cadrelor didactice

Încep discuțiile despre criteriile de performanță și salarizarea diferențiată a cadrelor didactice

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții federațiilor reprezentative la nivel de sector de activitate învățământ preuniversitar și superior – FSLI, FSE „Spiru Haret” și FNS „Alma Mater” – au avut luni, 1 aprilie, o întâlnire cu ministrul Educației, Ligia Deca, pentru identificarea unor criterii pentru salarizarea diferențiată, pe criterii de performanță, a cadrelor didactice.

Întâlnirea a avut loc în contextul recomandărilor OCDE privind salarizarea pe criterii de performanță și a discuțiilor privind reforma salarizării.

Ca prim pas, a fost agreată formarea unui grup de lucru care să elaboreze proiectul de Metodologie privind salarizarea diferențiată a personalului didactic pe baza unor criterii de performanță.

Calendarul de desfășurare a activităților va fi stabilit la prima întâlnire a grupului de lucru.

1 COMENTARIU

  1. […] Reprezentanții federațiilor reprezentative la nivel de sector de activitate învățământ preuniversitar și superior – FSLI, FSE „Spiru Haret” și FNS „Alma Mater” – au avut luni, 1 aprilie, o întâlnire cu ministrul Educației, Ligia Deca, pentru identificarea unor criterii pentru salarizarea diferențiată, pe criterii de performanță, a cadrelor didactice. Întâlnirea a avut loc în contextul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here