Acasă Economie Începe ”Litoralul pentru toți”

Începe ”Litoralul pentru toți”

DISTRIBUIȚI

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul ”Litoralul pentru toţi” prin care turiștii beneficiaza de cazare la mare platind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână începand cu 2 septembrie pana in 30 septembrie.

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate in ultimii 6 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Incepand cu aceastaeditie, biletele pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

Anul acesta turismul din Romania si in special hotelurile de pe litoral se confrunta cu o criza a fortei de munca fara precedent, multe unitati de cazare refuzand rezervari in luna septembrie din cauza lipsei de personal.
Cu toate acestea, pana în prezent s-au inscris în program 54 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 3.000 de locuri in fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vandute prin agenţiile de turism partenere si revanzatorii lor, sau direct de catre hotel, tariful fiind acelasi, in functie de unitatea de cazare. Astfel, aproximativ 12.000 de locuri sunt pregatite pentru turistii care doresc sa beneficieze de vacante cu tarife reduse.

Detaliile privind hotelurile incluse in acest program si tarifele propuse se gasesc pe site-ul www.fptr.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here