Acasă Info Local ÎNCEPE TĂVĂLUGUL SCHIMBĂRILOR ÎN DECONCENTRATELE ILFOVENE  

ÎNCEPE TĂVĂLUGUL SCHIMBĂRILOR ÎN DECONCENTRATELE ILFOVENE  

DISTRIBUIȚI

cadastru-schimbari-destinatie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Parlament, că protocolul pe care l-a semnat cu ALDE conţine reprezentarea proporţională a celor două partide în structurile guvernamentale şi regulile colaborării parlamentare, el nefiind zgârcit în privinţa împărţirii ministerelor.

Potrivit protocolului, PSD şi ALDE se angajează ca toate numirile politice din ministere, din agenţiile guvernamentale, din aparatul de lucru al Guvernului, din instituţiile care reprezintă Guvernul în teritoriu să fie făcute proporţional, în baza criteriilor competenţei, integrităţii şi determinării de a realiza obiectivele de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti din programul comun de guvernare.

Așadar, în Ilfov, se anunță schimbări importante, în prima parte a anului viitor, în multe dintre serviciile deconcentrate, social-democrații urmând să-și adjudece funcțiile de conducere. Există și varianta păstrării unor persoane pe posturi, având în vedere că și în acest moment acestea au tot susținerea acestei formațiuni politice (ex: ITM Ilfov, Direcția pentru Sport și Tineret sau AJOFM Ilfov). Foto: topograf-Brasov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here