Acasă Info Local INCURCĂ-I DRACE!

INCURCĂ-I DRACE!

DISTRIBUIȚI

ConduPSD Dobroești, luat prin surprindere…

            După ce PNL și-a stabilit candidatul pentru Primăria Dobroești pentru alegerile din iunie, PSD Ilfov a venit imediat cu un candidat care s-a aflat un timp în… ograda liberalilor. Mai mult, el este respins de majoritatea organizației locale a social-democraților. Este vorba despre Ștefan Condu, impus de conducerea județeană a PSD, în special de Gabriela Firea, la puțin timp după ce a fost exclus din partid.

După cum se știe, la 1 februarie curent, în cadrul ședinței Consiliului Local, Ștefan Condu, primar interimar la acea vreme, a fost înlocuit din funcție (după șase luni de domnie) după ce PSD i-a retras sprijinul politic, iar Prefectura Ilfov a dispus încetarea de drept a mandatului de consilier local în urma Ordinului cu nr. 33 din 27 ianuarie 2016 al prefectului Adrian Petcu. Atunci, Condu a fost înlocuit cu Răzvan Stoica, actualul primar interimar fiind de fapt candidatul pe care și-l doresc cei de la PSD Dobroești.

            Nu se știe oficial cum a reușit Ștefan Condu să îi convingă pe cei din conducerea județeană să revină în partid, cei 11 consilieri locali și majoritatea celor din organizația locală fiind luați prin surprindere. De-altfel Condu – care și-a anunțat candidatura pe Facebook în seara zilei de 10 martie, la trei zile după ce a fost nominalizat – nu are, pentru moment, niciun fel de susținere și este greu de crezut că își va putea face echipă pentru a-și duce la capăt candidatura. – foto FB Stefan Condu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here