Acasă Social Informații despre exercitarea dreptului de vot de către cetățenii români cu domiciliul...

Informații despre exercitarea dreptului de vot de către cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate

DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe a publicat pe pagina de internet informații detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de către cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an, în cadrul secțiunii dedicate alegerilor europarlamentare.

Sunt informații despre documentele pe baza cărora se poate vota în străinătate, orarul secțiilor de votare, modalitatea de a deveni membri ai birourilor secțiilor de votare organizate în străinătate și detalii despre Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal (SIMPV).

În cadrul secțiunii dedicată alegerilor europarlamentare sunt disponibile toate informațiile necesare exercitării votului în afara țării la alegerile europarlamentare.

2 COMENTARII

  1. […] Ministerul Afacerilor Externe a publicat pe pagina de internet informații detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de către cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an, în cadrul secțiunii dedicate alegerilor europarlamentare. Sunt informații despre documentele pe baza cărora se poate vota în străinătate, orarul secțiilor de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here