Acasă Interne Infractorii nu au iertat nici în noaptea de Înviere

Infractorii nu au iertat nici în noaptea de Înviere

DISTRIBUIȚI

Pentru siguranța cetățenilor, în Sâmbăta Mare și în noaptea de Înviere, polițiștii au fost la datorie, inclusiv în zona bisericilor și lăcașelor de cult. S-a intervenit la aproape 3.000 de evenimente, au fost constatate 672 de infracțiuni și au fost aplicate 4.700 de contravenții.

La data de 7 aprilie a.c., peste 9.000 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au fost prezenți și în zona bisericilor și lăcașelor de cult, unde au avut loc slujbe cu ocazia sărbătoririi Învierii Domnului.

Au fost organizate 265 de acțiuni și s-a intervenit la 2.915 evenimente, dintre care 2.435 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 672 de infracţiuni, 142 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 7 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 4.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.500.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape peste 50.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 128 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 290 de permise de conducere și au fost retrase 77 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here