Acasă Economie Intâlnire la CJ Ilfov – România devine o poartă de intrare a...

Intâlnire la CJ Ilfov – România devine o poartă de intrare a Chinei pe continentul european

DISTRIBUIȚI

Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, l-a primit astăzi, 16 februarie 2017, pe Zhao Lei, consilier la Ambasada Republicii Populare Chineze în România.
Acest demers vine ca o consecință firească a proiectelor deja iniţiate între Judeţul Ilfov cu diferite provincii din China şi ne dorim să fructificăm mai mult relația noastră prin atragerea de investiții, promovarea comerțului bilateral și a schimburilor interumane, promovarea cooperării între societățile economice și comerciale, încurajarea și susținerea implicării camerelor de industrie și comerț; organizarea de târguri pentru promovarea reciprocă a potențialului și identificarea zonelor de interes reciproc”, spune Petrache.

Acesta a mai arătat că proiectele bilaterale derulate de România și China vizează în special cultura, energia, transporturile și agricultura, care pot constitui baza de plecare a unor viitoare proiecte. ”Astfel, România devine o poartă de intrare a Chinei pe continentul european, iar vizita de astăzi, sunt convins că va intensifica semnificativ relaţiile bilaterale între cele două state. Am convingerea că întâlnirea de astăzi reprezintă dovada interesului reciproc de a iniția și dezvolta proiecte comune, precum și noi perspective de cooperare”, mai subliniază Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here