Acasă Info Local INTERLOPII TITI DUMNEZEU ȘI CORBU, DIN JILAVA, ÎN PLASA POLIȚIEI

INTERLOPII TITI DUMNEZEU ȘI CORBU, DIN JILAVA, ÎN PLASA POLIȚIEI

DISTRIBUIȚI

Titi DumnezeuCEI DOI SUNT CUNOSCUȚI DREPT CĂMĂTARI, SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE ȘI FALSIFICATORI

Doi bărbaţi, ambii de 52 de ani, renumiţi în tot judeţul Ilfov pentru violenţa acestora, au ajuns la închisoare după ce au terorizat un tânăr căruia îi ceruseră o presupusă datorie de mai multe mii de euro.

Asta s-a întâmplat după ce o persoană a reclamat la poliţie, în luna iunie a.c., că a fost bătută şi ameninţată cu moartea de doi interlopi din județ – Petru Stanciu, zis Titi Dumnezeu, şi Gheorghe Marinescu, zis Corbu, de la care a împrumutat, în urmă cu un an, 3.000 de euro şi 3.600 de lei, bani pe care i-a restituit. Cu toate acestea, cei doi au continuat să îi ceară bani  drept dobândă, ajungându-se la suma de 30.000 de lei. Ca urmare a reclamaţiei, şantajiştii au intrat în vizorul poliţiştilor din Bucureşti şi a celor de la Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. iar miercuri poliţiştii Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SIAS), au percheziţionat locuinţele celor doi din Jilava, de unde au ridicat înscrisuri şi 500 de dolari. Cei doi au fost reţinuţi și duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Titi Dumnezeu a mai fost cercetat şi pentru alte fapte cu violenţă și a fost condamnat, cu suspendare, la trei ani şi şase luni, în dosarul Sportivilor, din 2006.

Poliţiştii au demonstrat, cu sprijinul DIPI, că deşi partea vătămată ar fi acoperit integral suma de bani împrumutată, inclusiv dobânda aferentă percepută, de aproximativ 30% lunar, cei doi infractori au încercat, prin ameninţare, şi violenţă fizică, să obţină și alte sume de bani.

Conform anchetatorilor, cei doi interlopi sunt cunoscuţi ca infractori dinainte de 1989. Titi Dumnezeu făcea escrocherii cu bilete de loterie falsificate, în timp ce Corbu era spărgător de locuinţe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here