Acasă Info Local Între 2 și 13 iunie se desfășoară dezinsecție pe cale terestră în...

Între 2 și 13 iunie se desfășoară dezinsecție pe cale terestră în tot județul Ilfov

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov organizează în perioada 2 – 13 iunie 2021 dezinsecția pe cale terestră pentru combaterea insectelor de disconfort (țânțari adulți).

Dezinsecția terestră va avea loc seara, după orele 22.00, și se va folosi insecticidul K- OTHRINE EC 84, în doză de 70 ml/ha. Produsul este toxic pentru albine, pești și organisme acvatice, motiv pentru care primăriile au anunțat din timp apicultorii pentru a-și lua măsuri de protecție.

Tratamentul se efectuează în prima zi din intervalul menționat, iar în cazul în care condițiile meteo nu permit, se amână pentru ziua următoare favorabilă aplicării.

Fiecare acțiune va avea un responsabil din partea Consiliului Județean și responsabili din partea fiecărei localități, care pot fi contactați pentru orice sesizare sau nelămurire.

Calenadrul acțiunii de dezinsecție este următorul: Între 2 și 10 iunie: Dărăști, Vidra, Copăceni, Bragadiru, Popești-Leordeni, Glina, Berceni, Cernica și Voluntari.

Între 2 și 11 iunie: Cornetu, Clinceni, Domnești, Dragomirești Vale, Măgurele, Jilava, Ciorogârla, Chiajna și 1 Decembrie.

Între 4 și 12 iunie: Tunari, Nuci, Gruiu, Balotești, Chitila, Mogoșoaia, Buftea, Periș, Corbeanca și Ciolpani.

Între 7 și 13 iunie: Ștefăneștii de Jos, Afumați, Petrăchioaia, Dascălu, Brănești, Găneasa, Pantelimon, Dobroești, Snagov, Otopeni, Moara Vlăsiei și Grădiștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − ten =