Acasă Economie Investiții interesante ale Primăriei Capitalei la Snagov

Investiții interesante ale Primăriei Capitalei la Snagov

DISTRIBUIȚI

Printr-un proiect de hotărâre propus spre aprobarea consilierilor generali ai Capitalei, se dorește asocierea Consiliului General al Municipiului București cu Consiliul Local Snagov pentru proiectarea, implementarea și finalizarea unei baze sportive și a unui liceu la standarde internaționale.

Gabriela Szabo, directorul CSM București: ”La Clubul Sportiv Municipal București nu există nicio bază de pregătire, centru de cazare și masă pentru sportive” și, având în vedere ”necesitatea pregătirii juniorilor și copiilor legitimați la clubul nostru, vă adresăm rugămintea de a identifica soluții de luare în administrare la nivelul primăriei generale a unui complex de imobile, cu dotările specifice, în București sau în zonele limitrofe”.

Concret, prin asocierea CGMB cu Consiliul Local Snagov, care pune la dispoziția Primăriei Capitalei terenul, se va edifica un complex sportiv multifunctional, destinat cantonamentelor, activităților indoor și outdoor, care va cuprinde săli de sport cu toate facilitățile, terenuri de handbal, baschet sau atletism, bazin de înot, zone de recuperare sportivă, saune, săli de kinetoterapie, precum și spații de cazare a sportivilor și cantină.

În schimbul terenului oferit de Primăria Snagov, Municipalitatea va reabilita și liceul care va face parte din complexul sportiv, unitate de învățământ care, în prezent, se află în pericol de prăbușire.

Liceul modernizat va avea de asemenea profil sportiv și va fi destinat atât copiilor din Snagov, cât și sportivilor bucureșteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here