Acasă Anchete Investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5 au ajuns în faza investigației...

Investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5 au ajuns în faza investigației penale

DISTRIBUIȚI

Descinderi la Primăria Sectorului 5! Daniel Florea a fost chemat de acasă, i s-a percheziționat biroul!
Investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5 au ajuns în faza investigației penale.

Azi-dimineață, susțin surse judiciare, ofițeri de poliție au descins la Primăria Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor!

Primarul Daniel Florea nu era în sediu și a fost chemat de acasă ca să asiste la percheziționarea și apoi la închiderea biroului său”, anunță Libertatea.ro.

Primăria a confirmat, precizând că ”nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a cerut, într-adevăr, documente. Într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au solicitat date care au fost puse la dispoziție de îndată. Primăria Sectorului 5 cooperează cu toate instituțiile statului, în mod transparent și total. În acest moment, Primăria Sectorului 5 nu deține alte informații”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Descinderile de la primăria condusă de Daniel Florea au fost confirmate, pentru Libertatea, și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. ”Pot să confirm că este o acțiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări in rem. Mai multe informații în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influența ancheta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu. Ea a precizat că anchetatorii urmează să ridice documente, în cadrul investigației privind faptele pentru care a fost începută cercetarea. Fiind o cercetare in rem, nicio persoană nu a fost până acum pusă sub acuzare.

”În prag de alegeri este verificata Primăria Sectorul 5, condusă de dl. Daniel Florea – PSD……săa fie oare această descindere în urma nenumăratelor informații apărute în presă privind organizarea diverselor evenimente culturale cu onorarii peste limita bunului simț, plătite din banii cetățenilor sau doar se distrage atenția de la alte lucruri, sacrificând un soldat”, susține Pro România. Foto: Parcul Sebastian, după așa-zisele evenimente culturale organizate de Primăria Sectorului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here