Acasă Politic Invitația lui Ciolacu

Invitația lui Ciolacu

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi invită, printr-o postare pe Facebook, pe liderii USR PLUS și AUR la consultări în ceea ce privește textul moțiunii de cenzură inițiate de social-democrați împotriva premierului Florin Cîțu. Liderul opoziției le-a transmis acestora că miza cea mai importantă în acest moment nu este textul sau autorul moțiunii, ci votul din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu.

Marcel Ciolacu a lansat o nouă invitație către toate formațiunile politice și toți parlamentarii care își doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moțiunea propusă de PSD.

Ciolacu spune că „aceasta este singura variantă care a fost prezentată public și care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru inițierea procedurii parlamentare”.

El le transmite lui Dan Barna, co-președintele USR PLUS, și lui George Simion, co-președinte AUR, că miza cea mai importantă în acest moment nu este textul sau autorul moțiunii, ci votul din Parlament pentru căderea Guvernului Cîțu.

„PSD va vota o eventuală moțiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă. Fac un apel la toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituționale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-și piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate. Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, alimente și medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic și social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a scris Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here