Acasă Info Local Ioana Maria Filimon va reprezenta Romania la Miss Tourism Universe 2018 de...

Ioana Maria Filimon va reprezenta Romania la Miss Tourism Universe 2018 de la Beirut

DISTRIBUIȚI

In urma selectiei nationale Miss Tourism Universe Romania 2018, organizata ieri in capitala de agentia ExclusivEvent, Ioana Maria Flilimon a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism Universe, competitie care se desfasura in acest an in perioada 8 – 25 septembrie in Beirut, Liban. In competitie vor participa 40 de tari.

Ioana este nascuta in Timisoara si locuieste in Bucuresti, are 27 de ani, 1.72 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 86-59-94

Ioana a absolvit Facultatea de Inginerie a Mediului din cadrul Universitatii de Științe Agricole și Medicina Veterinara a Banatului din Timișoara, master Ingineria Mediului in cadrul Universitatii de Stiințe Agricole și Medicina Veterinara a Banatului din Timișoara. Ioana vorbeste 1 limba straina, engleza.

Castigatoare a competitiei Miss Romania 2016, Ioana s-a decis sa isi incerce sansele pentru prima data intr-o competitie internationala de frumusete.

Cu o bogata experienta de model pe plan national, Ioana a aparut in numeroase reclamele, pictoriale, emisiuni tv si prezentari de moda.

Ioana a practicat scrima timp de doi ani si este pasionata de calatorii, plimbari, skijet, arta fotografica si dans. In viitorul apropiat, Ioana isi doreste sa devina o femeie de afaceri de succes si sa deschida un adapost pentru animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + twenty =