Acasă Anchete IPJ Ilfov anunță: Razie la Voluntari 

IPJ Ilfov anunță: Razie la Voluntari 

DISTRIBUIȚI

beat-la-volanPentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine şi siguranţă, prevenire a accientelor rutiere şi a oricăror fapte contravenţionale şi penale, vineri, 70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ilfov desfășoară activități specifice pe raza oraşului Voluntari și a comunelor arondate.

Astfel, poliţiştii rutieri sprijiniţi, de cei de la ordine publică, vor avea o prezenţă activă pe drumurile publice și vor institui 33 de filtre rutiere pentru depistarea şi tragerea la răspundere a conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră, precum şi a celor care transportă bunuri provenite din comiterea de infracţiuni.

Se vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, urmărindu-se depistarea și sancționarea excesului de viteză.

Tot astăzi, vor fi efectuate controale la 12 societăţi comerciale cu sedii şi puncte de lucru în Voluntari, Ștefăneștii de Jos și Afumați pentru combaterea evaziunii fiscale şi a oricăror încălcări ale legislaţiei economice.

De asemenea, în intervalul orar 11.00 – 13.00, ofiţeri din cadrul Compartimentului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu polițiștii proximiști vor fi prezenți pe raza orașului Voluntari unde vor desfășura activități de prevenire a victimizării populației.

Activitatea va fi susținută și de polițiștii de investigații criminale, cei de ordine publică și cei de la arme, care vor acționa pentru identificarea persoanelor care încalcă normele legale în vigoare și pentru impunerea unui climat de siguranță în județul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here