Acasă Interne IPJ Ilfov: Miros de clor şi monoxid de carbon la un bloc din...

IPJ Ilfov: Miros de clor şi monoxid de carbon la un bloc din Chiajna

DISTRIBUIȚI

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 13:06 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112, cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Gladiolelor din Chiajna se simte miros de clor și monoxid de carbon.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Chitila precum și echipaje din cadrul ISUBIF care au procedat la evacuarea locatarilor în zona stradală, adiacentă imobilului.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți din cadrul SCBRN și DISTRIGAZ pentru efectuarea activităților din competență.

7 persoane au primit îngrijiri de la echipajele medicale, sosite la fața locului, după care, acestea au fost transportate la unități sanitare pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea.

3 COMENTARII

  1. […] La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 13:06 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112, cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Gladiolelor din Chiajna se simte miros de clor și monoxid de carbon. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Chitila precum și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here