Acasă Interne IPJ ILFOV RECRUTEAZA

IPJ ILFOV RECRUTEAZA

DISTRIBUIȚI

Polițist pe ”repede-nainte!”

Mulți sunt atrași de meseria de polițist. Unii pentru că simt nevoia de ”a face dreptate” sau pentru a apăra alți oameni,  alții pentru că simt nevoia să-și disciplineze viața și caută o stabilitate și responsabilizare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov desfăşoară activităţi specifice de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în unităţile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2018, învăţământ cu frecvenţă.

Se poate candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru romi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot înscrie la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de un an.

Probele pe care le vei susține, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și limba străină).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here