Acasă Anchete IPJ Ilfov, sub lupa IGPR 

IPJ Ilfov, sub lupa IGPR 

DISTRIBUIȚI

masina-condrea-1-1Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) ar putea face controale interne în cazul accidentului lui Dan Condrea. Asta după ce au apărut informaţii potrivit cărora cercetările la faţa locului au fost făcute în mod total neprofesionist, informează B1 TV. Cât despre întrebarea dacă a fost sinucidere sau accident, vom afla răspunsul în maxim o lună de zile.

”Vis-a-vis de acest eveniment, cercetarea la fața locului a fost defășurată sub coordonarea unor procurori. Cazul este instrumentat de IPJ Ilfov în baza unei ordonanțe de delegare”, a declarat Bogdan Despescu, șeful IGPR. El a precizat că în cazul în care vor fi constatate nereguli asupra cercetării la locul accidentului lui Condrea, atunci procurorii care se ocupă de caz trebuie să facă o sesizare. ”Dacă procurorul va constata o situație în neregulă, ne va sesiza și vă asigur că dacă suntem sesizați vom acționa ca atare”, a mai spus Despescu.

La rândul său, procurorul general Augustin Lazăr a afirmat că ancheta privind moartea lui Dan Condrea va fi finalizată în aproximativ o lună. Atunci vom afla dacă a fost accident sau sinucidere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here