Acasă Politic IPOCRIZIA FACE CASĂ BUNĂ CU POLITICA

IPOCRIZIA FACE CASĂ BUNĂ CU POLITICA

DISTRIBUIȚI

ipocrizie-426x240Primarii PDL care au mers pe mâna Elenei Udrea și care văd încă în Traian Băsescu o locomotivă pentru Partidul Mișcarea Populară (PMP) se consideră ținuți de glie, adică nu sunt excluși din partid deși nu au activitate de partid. Ei au opțiunea de a se înscrie în Fundația Mișcarea Populară. Și încep să o facă, forțând astfel excluderea din partidul lui Vasile Blaga. Odată excluși, deveniți independenți, vor putea să își aleagă, de-altfel, orice partid.

Emil Boc, primarul de Cluj Napoca, cel care spunea recent că nu o să plece niciodată din PDL, a sărit deja în barca Fundației Mișcarea Populară, pentru a da tonul altor primari apropiați de ”Cotroceni”. Dacă va fi exclus din PDL, atunci Vasile Blaga îi va face o favoare dându-i posibilitatea să se înscrie în PMP fără a pierde mandatul de primar.

La Ilfov, există șapte edili care au câștigat mandatul în 2012 ca pedeliști, doar unul dintre aceștia, cel de la Dragomirești, activând în continuare în PDL. Cei din Tunari, Dascălu, Glina, Brănești și Grădiștea sunt doar cu numele, iar cel din Vidra este arestat preventiv. Toți au fost curtați de PMP, însă unii au ales să joace, chiar și din PDL, cartea PSD.

Surse din cadrul PDL susțin că vor fi excluși în cele din urmă din partid, pentru  a ieși din situația de ipocrzie în care se află, iar democrat-liberalii să reconstruiască organizațiile locale. Consilierii pot, la rându-le, activa în Fundație, dar dacă le va fi retras sprijinul politic își vor pierde mandatele.

1 COMENTARIU

  1. Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een vgaiore, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here