Acasă Economie Iridex acoperă definitiv încă 22.500 metri pătrați ai depozitului ecologic de la...

Iridex acoperă definitiv încă 22.500 metri pătrați ai depozitului ecologic de la Chiajna

DISTRIBUIȚI

Iridex anunță, printr-un comunicat de presă, că se află în faza finală de acoperire definitivă a încă 22.500 metri pătrați din depozitul ecologic pentru deșeuri de la Chiajna. Suprafața face parte din celulele C6 și C7, celulele C1 – C5 fiind închise definitiv în urmă cu doi ani. În acest moment 18% din suprafața totală a depozitului ecologic de la Chiajna mai reprezintă zonă activă, în care se mai depun deșeuri municipale din București și unele localități din Ilfov.

La începutul acestui an, în urma unor ”acțiuni minuțioase de verificare și testări, care au durat mai bine de 22 luni, Agenția pentru Protecția Mediului a reînnoit Autorizația Integrată de Mediu a depozitului ecologic gestionat de Iridex”.

”Toate activitatile desfășurate de Iridex la acest depozit sunt permanent monitorizate și se asigură îndeplinirea tuturor exigentelor legale de mediu. Depozitul de deșeuri municipale de la Chiajna este contruit și operat pentru a reduce la minim efectele adverse asupra mediului, a preveni poluarea pe termen lung a solului, a elimina afectarea calitatii apei din pânza freatică și a limita, pe cat posibil, mirosurile neplacute inerente”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here