Acasă Economie Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor: Cine spune că nu...

Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor: Cine spune că nu sunt oameni pe șantiere ori nu știe să se uite, ori nu vrea

DISTRIBUIȚI

La Pasajul Mogoșoaia a început montarea zidurilor de sprijin la rampa spre Chitila, în sistem maccaferri. Este vorba despre prefabricate din beton care se pun la zidurile de sprijin ale rampelor, produse în România. De asemenea, continuă așternerea și compactarea straturilor suport din agregate.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, la rampa spre Otopeni s-a ajuns la ultimul rând cu montarea zidurilor de sprijin, realizate pe același sistem ca la rampa spre Chitila. Și aici continuă așternerea și compactarea straturilor suport din agregate. Continuă și armarea plăcii de supra – betonare peste grinzile pasajului și au fost armate, cofrate și turnate primele două antretoaze, cea de-a treia a fost armată și cofrată, iar în zilele următoare va fi turnat betonul. Antretoazele sunt grinzile transversale care leagă grinzile principale ale unui pod.

Nu în ultimul rând, continuă realizarea iluminatului public pe bretelele spre Otopeni.

Pasajul Mogoșoiaia este prima lucrare de pe Centura Capitalei care se va închiea înainte de termen. În ultima comunicare către minister, constructorul și-a asumat ca dată de finalizare a lucrării 1 octombrie 2021.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =