Acasă Economie ISU BUCUREŞTI – ILFOV A MAI PRIMIT 14 AUTOSPECIALE NOI

ISU BUCUREŞTI – ILFOV A MAI PRIMIT 14 AUTOSPECIALE NOI

DISTRIBUIȚI

Petrache la ISUAsociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti – Ilfov (ADIBI) a organizat, la 17 decembrie, în sala de Consiliu a Primariei Magurele, conferinţa de presă finala a proiectului referitor la dezvoltarea şi dotarea serviciilor specializate pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în regiunea Bucureşti – Ilfov.

Valoarea totală a proiectului este 21.838.557,60 lei, din care finantarea nerambursabilă este de 14.125.054,09 lei. Banii au fost folosiţi pentru achiziţionarea a 14 autospeciale specifice pentru intervenții în situatii de urgență. Echipamentele sunt achiziționate de ADIBI şi predate spre folosinta gratuita pe baza de contract de comodat Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București – Ilfov.

La eveniment au fost prezenți preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, inspectorul sef al I.S.U. “Dealul Spirii” București – Ilfov, Gheorghe Pop, directorul ADIBI, Cristian Pistol, primarul oraşului Măgurele, Narcis Constantin, reprezentanţi ai Primariei Capitalei, membri ai echipei de proiect.

In cadrul evenimentului au fost prezentate spre vizionare autospecialele achizitionate prin proiect, împreună cu alte autospeciale achizitionate prin alt proiect derulat tot de ADIBI. Prin cele două proiecte înzestrarea inspectoratului a ajuns la 52 de autospeciale noi.

Proiectul are în vedere creșterea cantitativă  și calitativă a dotărilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București – Ilfov, prin  dotarea cu mijloace noi și moderne de interventie, precum și îmbunătățirea capacității de răspuns în situații de urgență la nivelul întregii Regiuni București-Ilfov, prin reducerea timpului de intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here