Acasă Info Local ISU cere informatii

ISU cere informatii

DISTRIBUIȚI

ISUInspectoratul de Situații de Urgență “Dealul Spirii” București – Ilfov solicită sprijinul cetățenilor pentru a depista barurile și cluburile care nu figurează în evidețele sale.

Reprezentanții ISU doresc să primească informații și în ceea ce privește alte clădiri care ar putea pune viața în pericol a cetățenilor prin prisma nerespectării măsurilor de securitate la incendiu. ”Solicităm sprijinul tuturor cetățenilor pentru a ne informa despre existența unor astfel de clădiri/amenajări aflate pe teritoriul municipiului București și al județului Ilfov. Această măsură este necesară pentru a întreprinde acțiunile specifice de verificare a îndeplinirii normelor de securitate la incendiu conform prevederilor legale”, informează ISU București – Ilfov. Informațiile pot fi trimise pe adresa de e-mail a instituției.

In judetul Ilfov exista cladiri care nu functioneaza legal din punct de vedere al normelor de securitate la incendiu, despre multe dintre acestea unii reprezentanti ai ISU Bucuresti – Ilfov avand cunostinta. Trebuie doar ca specialistii de aici sa mearga in control, mai ales la unele hoteluri, pentru a depista aceste abateri. E nevoie insa de curaj ca sa deranjezi anumite afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here