Acasă Anchete Jaf ca în filme la Popești-Leordeni

Jaf ca în filme la Popești-Leordeni

DISTRIBUIȚI

Patru indivizi care au pretins că sunt polițiști au intrat într-o casă din orașul Popești-Leordeni, au legat întreaga familie care locuia acolo și au reușit să fugă cu mai bine de 20.000 de euro. O cameră de supraveghere a surprins momentul când hoții fug cu mașina familiei.

Poliţiştii din oraşul Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi de un bărbat prin apel la 112 cu privire la faptul că miercuri, în jurul orei 4,30, doi indivizi au pătruns în locuinţa sa, i-au legat pe el, pe soţie şi pe soacră şi au furat o sumă importantă de bani şi bunuri.

Potrivit unor surse judiciare, bărbaţii au pătruns în curtea locuinţei din Popeşti-Leordeni, i-au trezit pe proprietari, cărora le-au spus că sunt poliţişti şi desfăşoară o anchetă, după care i-au legat şi au căutat bunuri şi bani în locuinţă, de unde au furat 20.000 de euro şi au plecat cu maşina familiei.

”La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă”, informează IPJ Ilfov.

Camera de supraveghere din curtea familiei a surprins momentul în care hoții reușesc să fugă. Pe imagini se vede cum unul dintre ei deschide poarta, iar apoi cei patru bărbați se urcă în mașina familiei și pleacă. Cei trei au povestit că au fost legaţi la mâini şi la picioare, iar la ochi li s-a pus bandă adezivă.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here