Acasă Anchete Jaf la Snagov

Jaf la Snagov

DISTRIBUIȚI

Cuplul Mizil – Vanghelie, ”ușurat” de 50.000 de euero – Oana Mizil si Marian Vanghelie au constatat sambata seara ca au fost jefuiti, cand angajata lor, o filipineza de 46 de ani, nu a mai venit acasa. Atunci si-au dat seama ca s-a intamplat ceva si, la o prima cautare, au realizat ca le-au disparut bijuterii, un ceas de valoare si doua inele cu diamante, scrie wowbiz.ro

Filipineza era angajata lor de opt luni.

Cei doi au de multi ani doua angajate filipineze de care nu se despart aproape niciodata. Sunt considerate parte din familie. Ei bine, una dintre ele s-a maritat, asa ca au fost nevoiti sa o inlocuiasca. Si, prin recomandari, au ajuns la aceasta femeie de 46 de ani, tot filipineza. Nu si-au batut capul sa o verifice, la momentul respectiv, au mers pe incredere. De atunci, ea lucreaza in casa din Snagov alaturi de cealalta filipineza veche si de incredere. Rolul celor doua asiatice este atat de menajere, cat si de bone, a explicat o sursa din anturajul celor doi fosti politicieni.

Cand au vazut ca se apropie seara si angajata nu isi mai face aparitia, Oana Niculescu Mizil a inceput sa se alarmeze si o banuiala i-a incoltit in inima, sustine aceeasi apropiata a familiei. ”S-a dus sa se uite acolo unde isi tine bijuteriile si ceasurile si a constatat ca ii lipsesc un Hublot (n.r. ceas a carui valoare este in jur de 20.000 de euro), doua inele cu diamante (unul cu diamante albe, altul cu safire si diamante negre) si cateva mii de euro”, a adaugat sursa noastra. Paguba totala, aproape 50.000 de euro.

Culmea este ca imediat ce a realizat ca au fost jefuiti, Oana Mizil s-a pus pe telefoane, incercand sa dea de urmele hoatei. Astfel, a aflat ca nu doar ei au fost pradati, ci si alte trei familii la care filipineza lucrase inainte.

Cei doi au spus ca vor face plangere la politie filipinezei fugare in cursul zilei de azi. – foto> evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here