Acasă Info Local Jandarmerii ilfoveni asigură măsurile specifice la lăcașele de cult de pe raza...

Jandarmerii ilfoveni asigură măsurile specifice la lăcașele de cult de pe raza județului

DISTRIBUIȚI

Pe timpul manifestărilor religioase care vor avea loc pe raza județului Ilfov cu ocazia Sărbătorilor Pascale, jandarmii ilfoveni alături de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești vor asigura ordinea publică în zona de competență.

Jandarmii vor fi prezenți la Aeroportul Internațional Henri Coandă București unde vor aștepta Lumina Sfântă de la Ierusalim care va fi oferită, ca de obicei, delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române.

Forțele de ordine vor acționa in această perioadă pentru asigurarea măsurilor specifice la lăcașe de cult de pe raza județului Ilfov, precum și pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV – 2.

Pentru evitarea unor situații conflictuale care ar putea tulbura ordinea publică, în special în apropierea lăcașurilor de cult, Jandarmeria Ilfov recomandăă tuturor să adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să respecte măsurile sanitare impuse pentru această perioadă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + seven =