Acasă Info Local JANDARMII ILFOVENI LA PRIMA ETAPĂ A „CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE ÎNDEMÂNARE AUTO

JANDARMII ILFOVENI LA PRIMA ETAPĂ A „CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE ÎNDEMÂNARE AUTO

DISTRIBUIȚI

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, vor asigura în perioada 25 – 27 aprilie a.c., măsuri de ordine şi linişte publică la următoarele competiţii sportive: Vineri 25 aprilie a.c., misiuni de asigurare a ordinii publice la partidele de fotbal din cadrul Campionatului Naţional de Fotbal, liga a III a, ediţia 2013-2014, astfel:

  • Ora 17.00, Stadion Inter Gaz, localitatea Popeşti Leordeni – partida A.C.S. Gloria Popeşti Leordeni –F.C. Ştefăneşti;
  • Ora 17.00, Stadion Niţă Pintea, localitatea Voluntari – partida F.C. Voluntari – C.S. Afumaţi;
  • Ora 17.00, Stadion Clinceni 2, localitatea Clinceni – partida F.C. Metaloglobus Bucureşti – F.C.  Vişina Nouă;
  • Ora 17.00, Stadion Concordia – Roşu, localitatea Chiajna – partida C.S. Concordia Chiajna II  – C.S. Viitorul Domnesti;

De asemenea, jandarmii ilfoveni vor fi prezenţi în zona mânăstirilor Cernica şi Căldăruşani, unde  vor avea loc slujbe religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”.

                  Sâmbătă  26 aprilie a.c., – la partida de fotbal din cadrul Campionatului Naţional de Fotbal, liga a II a, ediţia 2013-2014, astfel:

  • Ora 11.00, Stadion „Comunal”, localitatea Berceni – partida dintre echipele A.C.S. Berceni  – C.S. F.C.  Clinceni;

Sâmbătă 26 aprilie a.c., începând cu orele 09.00, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică din imediata apropiere a parcării „Fashion House Outlet Centre Militari”, la prima etapă a „Campionatului Naţional de Îndemânare Auto”, organizat de Asociaţia GT Auto Club Sportiv împreună cu partenerii A.C.R.

                  Duminică  27 aprilie a.c., efective ale I.J.J. Ilfov vor asigura ordinea şi liniştea publică în localitatea Chiajna, cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele C.S, Concordia Chiajna şi F.C. Dinamo Bucureşti,  contând pentru etapa 29,  din cadrul Campionatului Naţional Liga  a I a, ediţia 2013 / 2014, cu începere de la ora 19.30;

Duminică  27 aprilie a.c., începând cu orele 09.00, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică în zona publică din imediata apropiere a parcării „Fashion House Outlet Centre Militari”, la prima etapă a „Campionatului Naţional de Îndemânare Auto”, organizat de Asociaţia GT Auto Club Sportiv împreună cu partenerii A.C.R.

În acest sens, se vor dispune măsuri specifice pentru prevenirea şi combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, precum şi depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care afectează climatul de siguranţă publică.

De asemenea, efectivele ale I.J.J. Ilfov, acţionează zilnic, în aria de competenţă, în cooperare cu efectivele ale I.P.J. Ilfov, pentru realizarea unui climat de ordine şi siguranţă pentru cetăţenii judeţului sau pentru cei care tranzitează zona de responsabilitate. Jandarmeria Ilfov recomandă tuturor participanţilor la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către / de la locul de desfăşurare ale evenimentelor, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here