Acasă Editorial Jandarmii ilfoveni, la scoala

Jandarmii ilfoveni, la scoala

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov au fost prezenţi la festivităţile de deschidere a anului şcolar, alăturându-se profesorilor, părinţilor şi elevilor la festivităţile dedicate primei zi de şcoală. 

Jandarmii ilfoveni i-au asigurat pe dascăli şi pe părinţi că, împreună cu celelalte instituţii de ordine publică ale statului, ”vor crea un climat de ordine propice dezvoltării unei educaţii sănătoase, în care copiii să aibă certitudinea siguranţei în şcoli”.

Pe parcursul anului şcolar jandarmii ilfoveni vor desfăşura activităţi de prevenire a infracţionalităţii juvenile în rândul elevilor, în care aceştia vor fi informaţi cu privire la legislaţia şi riscurile la care se expun în momentul încălcării  acesteia şi cu privire la cum ar trebui să reacţioneze în eventualitatea confruntării cu astfel de situaţii.

Jandarmii ilfoveni le-au transmis elevilor să îi considere prieteni şi ori de câte ori este nevoie să le solicite sprijinul cu încredere, urându-le sa aibă parte de un an şcolar plin cu reuşite, cu rezultate deosebite la învăţătură, în care să acumuleze cât mai multe cunoştinţe, care să le modeleze caracterul şi să îi pregătească pentru viitor, pentru viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here