Acasă Info Local Jandarmul anului 2016 aleargă pe distanța Galați – București, în memoria victimelor...

Jandarmul anului 2016 aleargă pe distanța Galați – București, în memoria victimelor atentatelor teroriste 

DISTRIBUIȚI

jandarmul anuluiCristian Onofrei, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, a fost desemnat Jandarmul de onoare al anului, în contextul sărbătoririi la data de 3 aprilie a.c., a Zilei Jandarmeriei Române, instituție care împlinește 166 ani de existență.

Cea mai importantă distincție a Jandarmeriei Române a revenit unui jandarm care, mai presus de calitățile profesionale și profesionalism, de abilitățile sale ca sportiv de performanță, a dovedit că are calități umane deosebite, acesta punându-și timpul, munca și pasiunea în lupta pentru numeroase cauze umanitare. Jandarmul Cristian Onofrei și-a onorat uniforma, colegii, familia și, foarte important, instituția pe care o reprezintă, Jandarmeria Română, prin valorile promovate și contribuția adusă comunității.

Cristian Onofrei este mândru de distincția primită și va folosi acest moment pentru a aduce în atenția opiniei publice semnificația Zilei Jandarmeriei Române și mândria jandarmilor de a se afla în slujba românilor de 166 ani, el alegând să parcurgă în alergare distanța de 306 km, dintre Galați, orașul său natal, și București, unde, la data de 3 aprilie a.c., i se va conferi în mod onorific distincția.

 Pe timpul alergării, alături de însemnele naționale, Cristian va purta o banderolă reprezentând steagul Belgiei, în memoria victimelor atentatelor teroriste și pentru a transmite un mesaj de solidaritate umană.

Cristian Onofrei va începe cursa sâmbătă, 26 martie a.c., ora 09.00, de la sediul Jandarmeriei Galați și va alerga pe traseul Galați – Brăila – Buzău – Prahova – București (3 aprilie a.c., Parcul Herăstrău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here