Acasă Info Local Jilava: Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava se vor încheia...

Jilava: Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava se vor încheia în toamnă

DISTRIBUIȚI

Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava se vor încheia în toamnă, constructorul confirmand acest lucru, când Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, a mers să verifice, la 11 iunie, șantierul. La final, strada va fi asfaltată complet, vor exista rigole pentru scurgerea apei și trotuare noi. Lucrările au inclus și rețeaua de apă-canal.

”Reabilitarea străzii Gării este un proiect pe care l-am susținut încă din 2017, când în campanie am discutat cu locuitorii despre refacerea completă a infrastructurii rutiere. Mă bucur că reușim să-l ducem la bun sfârșit și să le oferim oamenilor condiții mai bune de trai și un plus de siguranță”, declară Rădulescu.

Cu privire la termenele de execuție ale unor astfel de lucrări, legislația din România prevede anumiți pași care trebuie urmați, proceduri care stabilesc în mod clar când poți demara un proiect de infrastructură. Strada Gării a fost trecută de la Primăria Jilava în administrarea Consiliul Județean Ilfov, au fost realizate documentațiile pentru toate categoriile de lucrări, a fost obținută finanțarea, a urmat licitația și abia apoi s-a început reabilitarea. Toate etapele au fost făcute respectând legislația în vigoare. La final, strada va fi trecută înapoi în administrarea Primăriei Jilava și în folosința locuitorilor. – Foto: Ștefan Rădulescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 3 =