Acasă Info Local Joaca de-a sondajele/Realitate sau facatura?

Joaca de-a sondajele/Realitate sau facatura?

DISTRIBUIȚI

Potrivit unei cercetări realizate de Kantar-TNS, la comanda USR, PSD are 40% din opțiunile electoratului, la ora actuală, USR – 19%, PNL – 18%, iar ALDE și PMP cate 7%.

Nicuşor Dan, liderul USR: ”Sondajul Kantar TNS, firma cu care am lucrat şi la alegerile locale, ne arată că românii încep să creadă în noi. S-au saturat de cei care ne-au ţinut 27 ani scufundaţi în corupţie şi ne-au condamnat la sărăcie. Din ce în ce mai mulţi români ne văd ca pe acea alternativă reală, pe care au aşteptat-o atâta vreme. Din ce în ce mai mulţi români nu mai vor să voteze răul cel mai mic, ci binele mai mare. sondajeDin ce în ce mai mulţi decid că vor să meargă pe mâna cuiva care – chiar dacă n-a mai făcut politică – e onest şi îi pasă cu adevărat de oameni. Aveam deja semne că românii vor oameni cinstiţi, care vin din afara sistemului: cel mai bun exemplu este simpatia reală de care s-a bucurat premierul Cioloş în scurtul lui mandat. Iar acest sondaj confirmă toate aceste lucruri. Şi ne mai zice şi că nu trebuie să ne oprim aici. Mai putem creşte, mai sunt încă aproape 3 saptămâni până la alegeri! Dacă fiecare din cei deja convinşi mai convinge încă pe cineva, dacă mergem acasă, la ai noştri, în mini-vacanţa de 1 decembrie şi le povestim despre USR, cifrele noastre pot fi şi mai bune. Bulgărele USR a început să se rostogolească şi deja schimbă modul în care se face politică în România.
Ştiu că mulţi dintre alegători sunt enervaţi văzând cifrele PSD. Cu cât vom veni mai mulţi la vot, cu atât avantajul lor se va estompa. Prezenţa mare la vot ne urcă pe noi şi îi dă pe ei în jos. E o batălie pe care – dacă ne mobilizăm cu toţii – o putem câştiga”.

Replica PNL nu a întârziat. Liberalii au dat publicității un alt sondaj de opinie în care rezultatele sunt cu totul altele. PNL are mult mai mult, iar ALDE și PMP nu intră în Parlament. Datele sondajului PNL, citate de hotnews.ro: PSD 40%, PNL 32%, USR 10%, ALDE 4,5%, PMP 3%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here