Acasă Social Jumătate din locurile de muncă vacante în Ilfov sunt pentru muncitori necalificați

Jumătate din locurile de muncă vacante în Ilfov sunt pentru muncitori necalificați

DISTRIBUIȚI

Potrivit declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante în județul Ilfov, în data de 6 iunie, la AJOFM erau înregistrate 2.114 de locuri de muncă vacante (74 pentru persoanele cu studii superioare, 445 pentru persoanele cu studii medii, 381 pentru muncitori calificați și 1.214 pentru muncitori necalificați).

Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă se pot obține la sediul AJOFM Ilfov (București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4), la telefon (021)332.37.08/123, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

1 COMENTARIU

  1. […] Potrivit declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante în județul Ilfov, în data de 6 iunie, la AJOFM erau înregistrate 2.114 de locuri de muncă vacante (74 pentru persoanele cu studii superioare, 445 pentru persoanele cu studii medii, 381 pentru muncitori calificați și 1.214 pentru muncitori necalificați). Toate locurile de muncă vacante, condițiile de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here