Acasă Politic Kovesi – Premiul ”Femeia la Putere” în cadrul Women of Europe Awards...

Kovesi – Premiul ”Femeia la Putere” în cadrul Women of Europe Awards 2019

DISTRIBUIȚI

Asociația Internațională Mișcarea Europeană (European Movement International/EMI) a organizat,  gala premiilor Women of Europe 2019, în cadrul căreia Laura Codruța Kovesi a primit distincția „Femeia la Putere”.

Europarlamentarul Eva Maydell, președinte al EMI, a spus în cadrul ceremoniei că toate câștigătoarele au avut un impact pozitiv extrem de important la nivel local și global.

Laura Codruța Kovesi a primit premiul ”Femeia la Putere” pentru că ”a demonstrat o conducere politică extraordinară în Europa prin munca sa notabilă împotriva coruptiei la nivel înalt din România. De curând, a devenit primul procuror-șef la nou-înființatul Parchet European (EPPO)”.

Kovesi: ”Sunt foarte onorată să primesc acest premiu și îl văd ca pe o recunoaștere a eforturilor mele și ca o încurajare de a nu renunța la munca mea. În opinia mea, a fi puternic înseamnă a câștiga încrederea oamenilor și, mai important decât atât, a reuși să o păstrezi. În linia mea de lucru, poți face acest lucru numai lucrând profesionist, fiind consecvent și respectând legea în orice moment. Acest premiu aparține în egală măsură tuturor persoanelor care m-au susținut în lupta împotriva corupției și în respectarea statului de drept și a valorilor europene. Aș dori să le mulțumesc în mod special tuturor susținătorilor mei de-a lungul anilor. Pentru a merge mai departe, trebuie să lucrăm pentru promovarea egalității, a dreptății și a statului de drept, așa cum a făcut Mișcarea Europeană în ultimii 70 de ani”. – sursa: Stiri.tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here