Acasă Economie La București are loc cel mai mare târg de mediu românesc

La București are loc cel mai mare târg de mediu românesc

DISTRIBUIȚI

La București are loc Green Energy Expo & Romenvirotec, cel mai mare târg de mediu românesc, care în acest an se adresează și energiei verzi.

În acest context, consilierul de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, Mihaela Frăsineanu, a transmis mesajul premierului Guvernului României, Marcel Ciolacu, care arată că ”România este un exemplu de progres în adoptarea și implementarea unor politici și proiecte sustenabile. De la asigurarea independenței energetice și pașii importanți în gestionarea eficientă a deșeurilor, de la Sistemul de Garanție-Returnare și implementarea Planului de Acțiune pentru Economia Circulară, de la Climate Change Summit și seria de conferințe regionale Circulario, Guvernul României demonstrează un angajament ferm în protejarea mediului și în promovarea unui mod de viață mai durabil”.

Desfășurat în perioada 11-13 aprilie 2024, la Centrul Expozițional Romexpo, la acest târg participă peste 150 de brand-uri internaționale și locale din domeniile energetic și protecției mediului, 40 de speakeri internaționali și locali și vor avea loc demonstrații de tehnologii și echipamente pe teren exterior.

Concomitent are loc Forumul Internațional de Mediu, o conferință-eveniment care constituie o platformă pentru schimbul de cunoștințe și bune practici la nivel internațional. Evenimentul include sesiuni plenare, workshop-uri și paneluri de discuții, cu scopul de a aduce împreună lideri de opinie, experți internaționali, reprezentanți ai Guvernului și inițiative private pentru a discuta și dezvolta soluții sustenabile pentru provocările globale ale mediului.

1 COMENTARIU

  1. […] La București are loc Green Energy Expo & Romenvirotec, cel mai mare târg de mediu românesc, care în acest an se adresează și energiei verzi. În acest context, consilierul de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, Mihaela Frăsineanu, a transmis mesajul premierului Guvernului României, Marcel Ciolacu, care arată că ”România este un exemplu de progres în adoptarea […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here