Acasă Economie La Consiliul Județean Ilfov investițiile nu au fost oprite

La Consiliul Județean Ilfov investițiile nu au fost oprite

DISTRIBUIȚI

Criza coronavirusului a lovit toate domeniile. Dacă stați o zi în fața televizorului, vă veți îngrozi. Turism, restaurante, bursă, fabrici și făbricuțe, industria petrolieră, locuri de muncă și, bineînțeles, sănătate, toate sunt lovite în pline de această criză care seamănă cu un film SF care durează mult, mult prea mult.

Totuși, trebuie să nu uităm că, la un moment dat (sper cât mai devreme), visul ăsta urât se va termina. Teatrele vor fi din nou pline, magazinele la fel, sălile de cinema, restaurantele. Trebuie să ne asigurăm că, odată ieșiți din această situație, viața va putea reveni la normal.

La Consiliul Județean Ilfov investițiile nu au fost oprite spune președintele instituției, Marian Petrache. S-a turnat și se mai toarnă asfalt, se achiziționează aparatură și echipamente în spitale și se lucrează pentru confortul cetățenilor.

Petrache: ”În această primăvară am încheiat lucrările la DJ 602 – Domnești/Buftea și pe DJ 100 în Ștefăneștii de Jos. S-au făcut și marcajele. Și DJ 181 – Mânăstirea Țigănești/DN1 s-a asfaltat, urmează să se traseze marcajele rutiere. La fel și pe DJ 101C. Podul peste Valea Vlăsiei de pe DJ 101C e și el gata, la fel și două giratorii în Buftea. Acum se lucrează la DJ 401, la DJ 602A, la podul peste râul Căldărușani din Gruiu și la cel peste lacul Snagov din Periș”.

Investițiile la spitalele din județ continuă și ele, mai declară Petrache. ”La Spitalul Județean se lucrează la pasarela care leagă secția de Urologie cu administrativul, s-au achiziționat două ventilatoare care sunt deja în funcțiune, iar două etaje au devenit izolatoare pentru triajul pacienților. Și la Buftea s-a cumpărat un mamograf pentru că oamenii nu sunt afectați doar de coronavirus. Și la Bălăceanca se lucrează la două corpuri, urmează aducțiunile de apă, acoperișul și rețeaua electrică. Pot să spun că oamenii din Ilfov sunt mai norocoși decât cei din București în această perioadă. Cei mai mulți au curți unde autoizolarea parcă nu pare așa neagră. Săptămâna trecută am făcut dezinsecție în toate localitățile din județ, iar cealaltă se va face și din avion deasupra bălților și lacurilor. Nu vrem ca țânțarii să ne chinuie în această perioadă în care suferim destul. Vă asigur că facem tot ce este posibil pentru ca medicii să nu ducă lipsă de nimic în acest război cu virusul și că vom continua investițiile atât de necesare în județ”. încheie Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =