Acasă Info Local Laboratorul de Analize Ape Potabile și Ape Uzate din Bragadiru, recunoscut de...

Laboratorul de Analize Ape Potabile și Ape Uzate din Bragadiru, recunoscut de RENAR

DISTRIBUIȚI

Laboratorul de Analize Ape Potabile și Ape Uzate din cadrul companiei Apă Ilfov a fost recunoscut de Asociația de Acreditare din România – RENAR, fiind deschis oricărui cetățean sau agent economic care dorește să efectueze analiza calității apei indiferent de sursă: puțuri, foraje, apa de suprafață sau din subteran, apă de la rețeaua publică sau apă reziduală.

Construit și echipat în cadrul proiectelor cofinanțate de Uniunea Europeană, laboratorul este dotat cu aparatură modernă, de ultimă generație și dispune de personal calificat care garantează performanța metodelor de lucru, conform cerințelor impuse de RENAR și Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Sănătate Publică si Direcția de Sănătate Publică Ilfov. Laboratorul este situat în orașul Bragadiru.

Monica Doncescu, șef Laborator: ”În cadrul acestui laborator se vor face analize de ape potabile și de ape uzate. După acreditarea RENAR, laboratorul poate să determine aceste analize, atât pentru clienții interni, adică Apă-Canal Ilfov, cât și pentru clienți externi. Orice om care are un puț poate sa vină să facă aceste analize de apă potabilă. La apa uzată, orice firmă care dorește analiză la apa uzată, care ajunge la canalizare, poate sa vină să facă analize pentru determinarea parametrilor, conform legislației în vigoare”. – CĂLIN MATEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here