Acasă Info Local Lângă București, pe dreapta

Lângă București, pe dreapta

DISTRIBUIȚI

Langa Bucuresti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un tir cu anvelope uzate a fost descarcat intr-un depozit ilegal de dezmembrari auto. Anvelopele urmau sa fie incinerate in noptile urmatoare, probabil.

La prima ora Garda de Mediu a intervenit, a chemat Jandarmeria Romana si Politia Romana, a aplicat 10.000 lei amenda, scrie OctavianBerceanu, șeful Gărzii de Mediu pe pagina sa de Facebook, fără a preciza însă localitatea unde a fost descoperit tirul. Din fotografie reiese că este vorba de o localitate aflată pe DJ 401 A , în județul Giurgiu, în apropiere de Bolintin Vale.

Garda va face sesizare penala si a ridicat deja anvelopele, peste 300 la numar.

”Un tir de anvelope incinerate in proximitatea Bucurestiului inseamna un aer de cea mai proasta calitate pentru zeci de mii de oameni, un atentat la sanatatea noastra. Multumesc anticipat cetatenilor care ne pot semnala asfel de incidente, pentru ca altfel vom respira un aer toxic. Multumesc Jandarmeria Română si Politia Romana pentru ca reusim sa combatem impreuna infractionalitatea de mediu”, ma scrie Berceanu. Foto: Garda de Mediu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here