Acasă Info Local Lângă Măgurele a luat ființă Partidul Național pentru Patrie

Lângă Măgurele a luat ființă Partidul Național pentru Patrie

DISTRIBUIȚI

UNPR face puiUNPR FACE ”PUI” ÎN ILFOV

UNPR face ”pui”. În satul Dumitrana, care aparține de cel mai mic oraș al Ilfovului, Măgurele, a luat ființă, sub deviza ”Luptând împreună, Vom învinge!”, Partidul Național Pentru Patrie.

Noua formațiune politică se adresează tuturor rezerviştilor din Sistemul Naţional de Apărare, ”fie indivizi, fie membri în alte forme de asociere civică în care am fost obligaţi a ne înscrie pentru a ne apăra drepturile”.

Pornind de la premisa că ”statul e bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune” și că ”zi de zi sute de firme falimentează, investiţiile scad vertiginos, iar capitalismul autohton şi democraţia românească par a nu se adecva intereselor poporului român”, inițiatorii partidului – lt. col radiolocaţie Viorel Arniceru, col. transmisiuni Gheorghe Ceaușu, lt. c-dor. aviaţie Viorel Kis, col. art. Viorel Gligor, col. Vasile Tran și maior topogeodezie Valerică Vlad – toți în rezervă, susțin că ”am ajuns în situaţia când noi trebuie să implementăm schimbarea”.

 Poate un întâmplător sediul partidului se află la Dumitrana, într-o zonă de câmpie frumoasă, lângă pădurea Manoleasa filmându-se serialul ”Racheta albă”.

Odată cu noua lege a partidelor politice, Dan Claudiu Tănăsescu, fost primar al comunei Mogoșoaia, a pus, la rându-i, bazele Partidului Blocului Unității Naționale. – VLAD CRISTEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here