Acasă Economie Legea privind serviciile digitale: procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare...

Legea privind serviciile digitale: procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare continand clarificari – in consultare publica

DISTRIBUIȚI

După intrarea în vigoare a Legii nr. 50/2024 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European și al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piață unică pentru serviciile digitale și de modificare a Directivei 2000/31/CE, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, ANCOM solicită tuturor celor interesați opinii la proiectul de decizie cu privire la procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare, care conține clarificări necesare pentru o mai bună înțelegere a sferei de aplicare a deciziei.

Legea privind serviciile digitale în România

Legea nr. 50/2024 care stabileste măsurile naționale pentru aplicarea normei europene, intrată în vigoare la data de 22 martie 2024, desemnează ANCOM drept coordonator al serviciilor digitale și responsabilă de toate aspectele legate de supravegherea și asigurarea respectării Regulamentului privind serviciile digitale.

Procesul de consultare publică

Proiectul de decizie privind procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare și privind mijloacele și modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informații către Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații se află  în consultare publică. Observațiile și propunerile pot fi transmise până la data de 08.04.2024, la sediul central al ANCOM, prin Registratura online, prin fax sau e-mail pe adresa consultare@ancom.ro.

 

1 COMENTARIU

  1. […] După intrarea în vigoare a Legii nr. 50/2024 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European și al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piață unică pentru serviciile digitale și de modificare a Directivei 2000/31/CE, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, ANCOM solicită tuturor celor […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here