Acasă Politic Liberalii, gest urât față de Cioloș

Liberalii, gest urât față de Cioloș

DISTRIBUIȚI

mihai-voicuAtitudine aroganta a liderilor PNL fata de Dacian Ciolos. Ei au refuzat sa se intalneasca cu Ciolos care intentiona sa le multumeasca pentru sprijinul din campania electorala.

Fostul premier Dacian Ciolos a venit joi, la Palatul Parlamentului, unde s-a intalnit cu parlamentari ai grupului USR. El intentiona sa se vada si cu cei de la PNL, insa a fost refuzat.

”Un domn care ne-a spus in campania electorala ca nu doreste sa fie pe afisele noastre si ca ii folosim abuziv imaginea ne lanseaza la televizor propuneri de colaborare. Mentioneaza ceva de platforma Romania 100. Pai cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi”, a scris vicepresedintele PNL Mihai Voicu pe Facebook.

Ciolos intentiona sa ii anunte anunte pe liderii PNL de planurile sale, scrie Aktual24.ro. ”Mi s-a parut de bun simt sa vin sa le multumesc, pentru ca nu am avut pana acum, pe perioada cat am fost la Guvern, nu am avut o intalnire nici cu USR, nici cu PNL, dupa campania electorala. Mi-am propus sa vin si sa-i cunosc pe multi dintre deputati. Pe multi nu-i cunosteam. A fost o vizita de prim contact din partea mea. Eu le-am spus ca intentia mea este sa raman in continuare implicat in viata publica, sa continuu sa promovez valorile, principiile din platforma Romania 100. Am discutat despre modul de colaborare pe viitor. Am discutii cu mai multi dintre fostii colaboratori ca in perioada imediat urmatoare sa cream o structura asociativa, pornind de la platforma Romania 100, care sa fie activa public si care sa promoveze in continuare valorile si principiile de acolo. Nu este o fundatie, va fi o asociatie. Cand va fi gata, o sa va anuntam”, a declarat Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu cei de la USR. – foto: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here