Acasă Info Local LIBERALII ILFOVENI ATACĂ PARLAMENTUL CU FORȚE PROASPETE

LIBERALII ILFOVENI ATACĂ PARLAMENTUL CU FORȚE PROASPETE

DISTRIBUIȚI

lista-pentr-parlament-pnlPNL Ilfov a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie curent, venind cu forțe proaspete. Pentru Senat, liberalii îi propun pe Nicoleta Pauliuc, George Ene, Adriana Stoica și Luiza Manea, iar pentru Camera Deputaților pe Daniel Gheorghe, Mihai Culeafă, Florin Secară, Daniel Zamfir, Lia Lungan, Mioara Drăgan și Petru Niculae. Dintre candidați, fac parte din legislatura actuală Daniel Gheorghe și Florin Secară.

Cetățenii județului Ilfov vor trimite în parlamentul 2016 – 2020 doi senatori și cinci deputați, potrivit Legii nr.208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Perm
anente.

În prezent, Ilfovul este reprezentat în parlament de deputații Radu Stroe (liberal, ales pe listele USL, fost UNPR, în prezent PSD), Ninel Peia (ales pe listele USL, membru al PSD), Hubert Petru Ștefan Thuma (ales pe listele USL, membru al PNL), Daniel Gheorghe (ales din partea PNL în mai 2014, înlocuitor al lui Eduard Raul Hellvig, numit director al SRI) și Ștefan Burlacu (ales pe listele PPDD, membru al PMP). Burlacu va candida din nou, de data aceasta pentru PMP Neamț.

La Senat, Ilfovul mai este reprezentat doar de Nicolae Nasta, ales pe listele USL, fost liberal, în prezent membru al ALDE. Gabriela Firea a demisionat din camera superioară a Parlamentului după ce a fost aleasă în funcția de primar general al Capitalei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here