Acasă Politic Liberalii vor un scor de peste 20% la alegerile din 2024. Nicușor...

Liberalii vor un scor de peste 20% la alegerile din 2024. Nicușor Dan, monitorizat până în luna august

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu a declarat că liberalii se aşteaptă la un scor de peste 20% la alegerile din 2024. El a precizat că există mai multe scenarii, dar PNL cu siguranţă poate genera candidaţi pe sectoarele Capitalei şi chiar la primăria Capitalei. Dacă se merge în alianţă, decizia va fi luată de conducerea PNL, în funcţie de conjunctura politică, a mai arătat Bujduveanu.

 

Stelian Bujduveanu a precizat că multe sondaje, unele comandate chiar de PNL, arată că partidul său are undeva peste 17%.

”Urmează să dăm testul final în 2024. Ne aşteptăm la un scor de peste 20%, cu siguranţă nu dorim să repetăm greşeala din 2013, aceea de a ne găsi alegerile nepregătiţi, fără un candidat la Capitală”, a arătat el.

Bujduveanu a menţionat că există mai multe scenarii, dar PNL cu siguranţă poate genera candidaţi pe sectoarele Capitalei şi chiar la primăria Capitalei.

”Dacă se va merge într-o alianţă, urmează să se decidă în funcţie de conjunctura politică şi decizia va fi la conducerea PNL. Este prea devreme, avem un candidat la sectorul 6 pe care îl vom susţine, mai departe rămâne de văzut cine va sta cel mai bine în sondaje, ca persoane”, a menţionat Bujduveanu. 

El a anunţat că PNL urmează să definitiveze cum se va candida, şi partidul cu siguranţă are oameni care să poată candida fie la Primăria Capitalei fie la sectoare.

Liberalii cu ochii pe temele date lui Nicușor Dan

Despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru al doilea mandat, Stelian Bujduveanu a amintit că PNL a lansat cele 10 teme pentru primarul Capitalei.

”Le monitorizăm, în funcţie de prestaţia primarului vom face o comunicare publică dacă vom susţine în continuare acest proiect”, a arătat Stelian Bujduveanu, precizând că termenul expiră la finalul lunii august.

2 COMENTARII

  1. […] Viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu a declarat că liberalii se aşteaptă la un scor de peste 20% la alegerile din 2024. El a precizat că există mai multe scenarii, dar PNL cu siguranţă poate genera candidaţi pe sectoarele Capitalei şi chiar la primăria Capitalei. Dacă se merge în alianţă, decizia va fi luată de conducerea PNL, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here