Acasă Educatie Liceenii ilfoveni care se pregătesc pentru obținerea permisului de conducere vor fi...

Liceenii ilfoveni care se pregătesc pentru obținerea permisului de conducere vor fi sprijiniți și ISJ, Poliția Rutieră și Crucea Roșie

ISJ, Poliția și Crucea Roșie din Ilfov colaborează în cadrul proiectului "Siguranța Rutieră în Ilfov"

DISTRIBUIȚI

La Școala Gimnazială nr. 1 din Moara Vlăsiei, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul de Poliție Județean și Societatea Națională de Cruce Roșie, filiala Ilfov, vor semna, joi, 18 aprilie 2019, un protocol pentru derularea proiectului „Siguranța Rutieră în Ilfov”.

În cadrul proiectului, reprezentanții Crucii Roșii și Poliției Rutiere Ilfov vor prezenta și reaminti, din aprilie până în decembrie, în școlile și în liceele din județ regulile de circulație, astfel încât elevii să conștientizeze pericolele la care se pot expune, să fie mai atenți pe stradă și astfel să poată evita accidentele. Cursurile vor avea și o componentă practică, de prim ajutor și vor fi adaptate tipului de învățământ – gimnaziu sau liceu. În acest fel, tinerii care se pregătesc să își ia permisul vor avea un ajutor în plus, pentru pregătirea examenului.

La semnarea protocolului vor asista și președintele CJ Ilfov, Marian Petrache și administratorul public al județului, Irinel Scrioșteanu.

Evenimentul va fi urmat de un curs de educație rutieră, susținut de  voluntari ai Crucii Roșii și de reprezentanți ai Poliției Rutiere.

Tot mâine, de la 16.30, la Școala Gimnazială nr. 1 din Moara Vlăsiei, președintele CJ Ilfov, Marian Petrache și administratorul public al județului, Irinel Scrioșteanu vor participa la o dezbatere din seria celor organizate în județ pentru promovarea și implementarea învățământului dual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here