Acasă Social Locuri de muncă vacante în Ilfov

Locuri de muncă vacante în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 10.04.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 2096 locuri de muncă vacante dintre care: 55 pentru persoanele cu studii superioare, 450 pentru persoanele cu studii medii, 204 pentru muncitori calificați, 1387 pentru muncitori necalificați.

          Printre ocupațiile care se regăsesc în lista Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă la data de 10.04.2024 se numără: director societate comercială, director vânzări, manager financiar, inginer electroenergetică, inginer chimist, farmacist, kinetoterapeut, referent de specialitate financiar-contabilitate, educator puericultor, tehnician energetician/electrician, maistru electrician în construcții, asistent medical generalist, contabil, agent de vânzări, asistent manager, agent reclamă publicitară, grefier, antrenor de fitness, funcționar administrativ, operator introducere, validare si prelucrare date, gestionar depozit, dispecer, operator recepție, bucătar, ospătar, intendent, îngrijitor clădiri, lucrător comercial, casier, îngrijitor de copii, infirmier, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, servant pompier, agent de securitate, zidar roșar-tencuitor, fierar betonist, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, sudor, vopsitor auto, mecanic auto, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, electrician în construcții, electrician de întreținere și reparații, brutar, tâmplar universal, confecționer articole din piele și înlocuitori, operator mase plastice, mașinist la mașini de ambalat, conducător auto transport rutier de mărfuri, șofer de autoturisme și camionete, stivuitorist, femeie de serviciu, spălător vehicule, îngrijitor spații verzi, muncitor necalificat în agricultură, săpător manual, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet, ambalator manual, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, încărcător-descărcător, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie, paznic, portar.

          Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/123, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

1 COMENTARIU

  1. […] Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 10.04.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 2096 locuri de muncă vacante dintre care: 55 pentru persoanele cu studii superioare, 450 pentru persoanele cu studii medii, 204 pentru muncitori calificați, 1387 pentru muncitori necalificați. […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here