Acasă Social Locuri de muncă vacante în județul Ilfov

Locuri de muncă vacante în județul Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 28.02.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 2317 locuri de muncă vacante dintre care: 65 pentru persoanele cu studii superioare, 392 pentru persoanele cu studii medii, 379 pentru muncitori calificați,  1481 pentru muncitori necalificați.

          Printre ocupațiile care se regăsesc în lista Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă la data de 28.02.2024 se numără: manager financiar, inginer biotehnolog, inginer constructor instalații, inginer mecanic, inginer chimist, inginer în industria alimentară, referent de specialitate financiar-contabilitate, manager proiect, asistent medical generalist, specialist marketing, consilier juridic, maistru construcții civile, industriale și agricole, tehnician electronică, tehnician asigurarea calității, contabil, reprezentant tehnic, agent de vânzări, referent resurse umane, agent reclamă publicitară, asistent manager, tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces, operator introducere, validare si prelucrare date, lucrător gestionar, arhivar, bucătar, barman, maseur de întreținere și relaxare, îngrijitor clădiri, lucrător comercial, infirmier, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, servant pompier, agent de securitate, zidar rosar-tencuitor, dulgher (exclusiv restaurator), pavator, faianțar, instalator apă, canal, instalator frigotehnist, lăcătuș mecanic, mecanic auto, electrician echipamente electrice și energetice, electrician de întreținere și reparații, brutar, tâmplar universal, confecționer articole din piele și înlocuitori, operator la prelucrarea maselor plastice, conducător auto transport rutier de mărfuri, șofer de autoturisme și camionete, stivuitorist, femeie de serviciu, îngrijitor spații verzi, muncitor necalificat în agricultură, săpător manual, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet, ambalator manual, muncitor necalificat în industria confecțiilor, încărcător-descărcător, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie, curier, paznic, portar.

          Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/123, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 28.02.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 2317 locuri de muncă vacante dintre care: 65 pentru persoanele cu studii superioare, 392 pentru persoanele cu studii medii, 379 pentru muncitori calificați,  1481 pentru muncitori necalificați. […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here