Acasă Social Locuri de muncă vacante la nivelul județului Ilfov

Locuri de muncă vacante la nivelul județului Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 22.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, sunt înregistrate 2096 de locuri de muncă vacante dintre care:55 pentru persoanele cu studii superioare, 450 pentru persoanele cu studii medii, 204 pentru muncitori calificați,1387 pentru muncitori necalificați.

         Printre ocupațiile care se regăsesc în lista Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă la data de 22.05.2024 se numără: contabil-șef, manager financiar, analist calitate, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer mecanic, inginer chimist, manager proiect, kinetoterapeut, educator puericultor, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală, tehnician electronică, asistent farmacist, asistent medical generalist, contabil, reprezentant tehnic, agent de vânzări, agent reclamă publicitară, asistent manager, tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces, operator introducere, validare si prelucrare date, gestionar depozit, expeditor internațional, dispecer, operator recepție, bucătar, ospătar, intendent, lucrător comercial, casier, îngrijitor de copii, infirmier, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, servant pompier, agent de securitate, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher restaurator, faianțar, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, lăcătuș mecanic, strungar universal, mecanic auto, electrician de întreținere și reparații, tâmplar universal, confecționer articole din piele și înlocuitori, operator mase plastice, mașinist la mașini de ambalat, conducător auto transport rutier de mărfuri, șofer de autoturisme și camionete, stivuitorist, femeie de serviciu, îngrijitor spații hoteliere, spălător vehicule, îngrijitor animale, muncitor necalificat în agricultură, săpător manual, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet, ambalator manual, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide, încărcător-descărcător, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie, paznic, portar.

       Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/123, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

1 COMENTARIU

  1. […] Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 22.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, sunt înregistrate 2096 de locuri de muncă vacante dintre care:55 pentru persoanele cu studii superioare, 450 pentru persoanele cu studii medii, 204 pentru muncitori calificați,1387 pentru muncitori necalificați.          […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here