Acasă Economie Lucrări de apă și canalizare la Cernica

Lucrări de apă și canalizare la Cernica

DISTRIBUIȚI

A fost deschis de curând șantierul de lucru privind lucrările de apă și canalizaredin Tânganu, Cernica. Stadiul fizic al lucrărilor este de 35%.

Pentru Cernica, Glina și Petrăchioaia, companiile care au câștigat contractul trebuie, în 35 de luni, să extindă rețeaua de distribuție cu 70 de kilometri, să extindă rețeaua de canalizare cu 51 de kilometri, să facă 45 de stații de pompare ape uzate și să facă supratraversări.

”Proiectul de apă-canal este extrem de important pentru mine și pentru comunitatea ilfoveană. Vă aduc aminte că avem o adresă de mail pentru sesizările legate de acest subiect: 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐳𝐚𝐫𝐢𝐚𝐩𝐚𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥@𝐜𝐣𝐢𝐥𝐟𝐨𝐯.𝐫𝐨. Dacă sunt probleme, vă rog să ne scrieți aici. E important să le soluționăm și să vă aducem lămuririle necesare!, deckară Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Lucrările de apă și canalizare înseamnă îmbunătățirea condițiilor de trai, dar și disconfort, până la finalizarea lor. Săpături, conducte, drumuri afectate. De aceea, autoritățile județene și locale âi roagă pe localnici să aibă răbdare și să fie înțelegători. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here