Acasă Economie Lucrări în grafic și la pasajul Berceni

Lucrări în grafic și la pasajul Berceni

DISTRIBUIȚI

La pasajul Berceni se lucrează, în prezent, cu două foreze la realizarea piloților necesari rampei de urcare dinspre Popești-Leordeni, iar în perioada imediat următoare cele două foreze se vor muta pentru a realiza forajele și la rampa de urcare și coborâre pe șoseaua #Berceni spre București.

Continuă armarea, cofrarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor și culeei aferente rampei de coborâre spre Jilava și au început lucrările de acest fel și la rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni.

După ce s-au armat, cofrat și turnat șapte antretoaze de legătură între cele 33 de grinzi care au fost montate deja 𝗹la pasajul Berceni, a început și montarea predalelor prefabricate pe rampa de coborâre spre Popești-Leordeni, precum și pe rampa de urcare dinspre Jilava.

Continuă, de asemenea, așternerea straturilor de asfalt pentru crearea celor patru benzi de circulație, câte două pe sens, pe Centura actuală, spre Jilava.

S-a finalizat subtraversarea centurilor rutieră și feroviară între București și Berceni, cu diametrul de 1,2 m, pentru realizarea canalizării pluviale și continuă realizarea bazinului de retenție a apei pluviale în zona DJ 401.

Nu în ultimul rând s-a finalizat montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborâre spre Glina și continuă montarea acestora la rampa de urcare dinspre Jilava și la rampa de urcare/coborâre spre Berceni, anunță secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =