Acasă Info Local Lucrări pentru extinderea rețelei de apă-canal la Tunari

Lucrări pentru extinderea rețelei de apă-canal la Tunari

DISTRIBUIȚI

În comuna Tunari se lucrează la reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă, a celei de preluare a apelor uzate și a stațiilor de pompare. Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, anunță că lucrările se desfășoară în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrustructurii de apă și apă uzată din județ, în baza unui contract de aproximativ 100 de milioane de lei, în care sunt cuprinse și localitățile Mogoșoaia și Balotești.

La Tunari, rețeaua de alimentare cu apă se extinde cu 46 de kilometri, iar cea de canalizare cu 40 de kilometri. De asemenea, vor fi instalate opt stații noi de pompare a apelor uzate. Lucrările sunt realizate sub coordonarea companiei Apă Canal Ilfov.

Valoarea proiectului de la nivelul întregului județ se ridică la diuă miliarde de lei. Fondurile sunt asigurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare și de la bugetul de stat, bugetul județean, bugetele locale și o contribuție a operatorului Apă Canal Ilfov. – Cristina ANGHELUȚĂ, foto: Ștefan Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here