Acasă Social Lucrări pentru siguranța rutieră

Lucrări pentru siguranța rutieră

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judetean Ilfov are în derulare mai multe intervenții pe drumurile județene, pentru a spori siguranța rutieră. Se montează sau se înlocuiesc semne de circulație, se refac treceri de pietoni sau se construiesc unele noi, astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute în trafic.

În comuna Berceni, se lucrează la o trecere de pietoni care se află în apropierea unei unități de învățământ. S-au aplicat benzile rezonatoare la începutul zonei de siguranță și s-a marcat trecerea de pietoni. Urmează să fie realizată zona roșie de oprire și să se refacă trotuarul, astfel încât să faciliteze accesul pietonilor.

Intervenții similare au loc și în următoarele localități:Tunari – DJ 200B, Domnești – DJ 401A/ DJ 602, Clinceni – DJ 401A, Ciorogârla – DJ 401A/ DJ 602.

Astfel de lucrări se realizează de fiecare dată când este necesar, în special în interiorul localităților, în proximitatea unităților de învățământ și a zonelor de interes pentru populație. Acțiunile de siguranță rutieră prevăd amplasarea de indicatoare și marcaje rutiere, limitatoare de viteză, treceri de pietoni și benzi rezonatoare, precum și alte elemente de protecție.

1 COMENTARIU

  1. […] Consiliul Judetean Ilfov are în derulare mai multe intervenții pe drumurile județene, pentru a spori siguranța rutieră. Se montează sau se înlocuiesc semne de circulație, se refac treceri de pietoni sau se construiesc unele noi, astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute în trafic. În comuna Berceni, se lucrează la o trecere de pietoni care […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here